Maine de așteptare 10 km pentru bărbați și femei: este sportul olimpic.

, , Leave a comment

Calificată cu 13 ° timp Matteo Rivolta în 52 “69 24” (57), lăsând astfel afară din a treia albastră (ne trec 2 pentru țară) Burdisso 52 “90 (24” 06), jrs italiană primatista în 51 „73 la Settecolli . înregistrare breaststroker – Arianna Castiglioni ștampilare recordul italian de 50 bras în 30 „30, limandolo 3 cenți comparativ cu 29 iulie 2017 la Budapesta. Varese ’97, deja pe podium de 100, este al doilea în spatele rus Iulia Efimova în 30 „și 20 în fața britanic Clark; opta Martina Carraro în 30 „87.

De 4×100 sl bărbați-femei este în finala cu a patra cel mai rapid timp de 3’27 „95 în spatele Rusia 3’27“ 15, Olanda 3’27 „Franța 19 și 3’27“ 40. Înotară Lorenzo Zazzeri (în prima porțiune 50 “09), Alessandro Miressi 48” 24, Jade Galizi 54 “70 și Erika Ferraioli 54” 92. In seara asta în finală va fi implementat Federica Pellegrini, după individ sa finală. În finală seara asta, întotdeauna de la 17:30 italian Gregorio, de asemenea, Paltrinieri și Domenico Acerenza în 800 freestyle, Ilaria Cusinato în 200 MX, Fabio Scozzoli în 50 bras, Matei și Luca Mencarini Restivo în 200 spate.

Direct Rai 2, Rai Sport și Eurosport. FONDUL medaliata – în frig (15 grade), în ploaie, în costume umede obligatorii, Cayman au deschis programul european de înot de bază și Italia a câștigat prima medalie cu liderul său, Rachel Brown, din nou pe podium . Toscani este douăzeci și șapte de bronz în 56’49 „7 în spatele olandez olimpic Sharon Van Rouwendaal, aur 56’01“ 0, iar germană Leonie Antonia Beck, argint în 56’17 „8.

Olandezii de francezul Philippe antrenata Lucas, a plecat imediat pe fugă și nu ați făcut vreodată mai aproape și să ia. Printre argintul german și bronz, există 32 „dar Rachel lasă sub podium Arianna Bridi, detașat în finală 9″ (56’58“ 8). În al cincilea rând este Araozou grecesc în 1’16 “3, al șaselea în Cehia Benesova 1’20”, a șaptea franceză Lara Grangeon, în 1’24 „, 6 cu Martina fles De Memme (The fotofinsh a decretat locul opt) . Un bun început pentru fondul de Italia.

Pentru Bruni, acum un specialist de 10 km, este revenirea la podium cu o specialitate în care a fost deja campion european în Piombino și Eilat. În Kristof Rasovszky 5 km de oameni de succes din Ungaria în 52’38 “9 pe cuplul francez Axel Reymond 2” 8 și Logan Fontaine 5 „5; sub podium german Rob Muffels la 16 “5, a cincea Marcello Guidi (17” 9), urmat pe locul 9 Pasquale Sanzullo la 31 “1 și 13 ° de la Andrea Manzi la 13″ 3. Trei tineri blues la experiențe timpurii. Maine de așteptare 10 km pentru bărbați și femei: este sportul olimpic. În apa Bridi, Bruni, împreună cu Gabbrielleschi, și printre oameni Matteo Furlan, Simone Ruffini și Mario Sanzullo, toate medaliați Mondiale. vorbește Rachele – Cu privire la Bruni se pregătește la 10 km, și spune: „Sincer, când am văzut de pornire olandezul de la început eu nu cred că a fost atât de ușor să se rupă – spune Bruni în 2017 demascat campion mondial tabu, câștigând bronzul în releu mixt -. Eram încă bun la păstrarea calm, fără a fi prins de dorința de a exagera, de asemenea, încercarea de a economisi energie pentru 10 km. Trebuie să spun că eu sunt confortabil cu aceste condiții, partea de jos a lacului este întuneric, dar nu creează probleme. ” De la corespondentul nostru Stefano Arcobelli © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

02 ianuarie 2019 – Cabarete (Soare) Surf: întâlnire zmeu-rechin, ce spaimă Soto Un incident care ar putea sfârși în tragedie. Zmeul specialist Alex Soto, dominican care și-a intensificat pregătirea pentru Jocurile Pan-Americane din Lima, în 2019, s-au ciocnit cu un rechin și a continuat la viteză mare, datorită vântului care a suflat în acel moment, în apele Cabarete, centrul scăldat țara sa. După ce a pierdut echilibrul Soto este „zburat“ în apă, dar rechinul nu a atacat, și într-adevăr, pare să fi fost rănite după ce a fost lovit de kiteboarding atlet. „Dar eu cu siguranță nu a mers pentru a verifica – a spus Soto – deși masa mea a adus o mulțime de daune.“ După definirea companiei „micul meu accident tragic“ ce se întâmplase, dominicanul a scris că el speră să aibă un 2019 „cel mai bun din 2018, și cu mai puține rechini în viața mea.“ Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

23 iunie 2018 – Napoli Alex Meret, 21 de ani. Getty Între Sf. Pavel și pe piață. Un râu umflat Aurelio De Laurentiis ieri Prefectura din Napoli.

Ea a vrut să vorbească, el a făcut-o înainte cu toți reprezentanții instituțiilor care se ocupă cu Universiada din 2019 și apoi cu jurnaliștii care îl așteptau la ieșire. Pentru renovarea stadionului, există în sfârșit ceva timp: „Vom avea toate sediolini noi de următoarele 30 aprilie“ De Laurentiis a anunțat în paralel cu Oficiul orașului seful Attilio Auricchio, și consilier sportiv Borriello.

Relațiile cu primarul de Magistris nu au complet alinat, dar acesta din urmă a numit „fructuoasă“ întâlnirea de ieri. Vor exista unele inconveniente atât pentru fani și pentru societate: pe rând, de fapt, va fi închis parțial sectoare afectate de lucrări. eca și portari – Între timp, Napoli lucrează din greu pe piață.

De Laurentiis nu scade garda de Hamsik și sarri, și încearcă să driblinguri tulbure apele pe ușile și să aștepte pentru ultima OK de Fabian Ruiz pentru a proceda la achiziționarea de spaniolă. Au fost discutate toate problemele, arătând că situația este fluid. Desigur, între posturile există un sentiment de urgență, chiar dacă președintele a luat timp. „Nu te grăbi, vei vedea că portul Napoli va fi bine protejate.

Nu este vorba despre Areola sau Meret, există alte trei portari, de asemenea, că avem în vedere. Cu toate acestea, se spune că unul este mai bună decât alta, deoarece, în realitate averi portarului depinde apoi de echipa “. Jumătăți de adevăruri, ca întotdeauna în perioada de piață: Meret este cel ales (în timp ce Consiliile ar putea fi deputat), vă pot spune prin admiterea De Laurentiis în excursie la Paris în ultimele zile: „Am fost acolo pentru CCE și nu pentru areola“. marek și mare -, standuri scurte De Laurentiis și joacă așteptare.

El a scufundat împușcat după Verdi, numai pentru Fabian Ruiz: „Am oferit 30 de milioane, adică valoarea clauzei.“ Acesta da fotbalist doar definitiv, dar – ca și cu City Jorginho – lipsesc foarte puține examene medicale și oficiale. O zi va fi într-adevăr bine. Acesta va avea în continuare ceva timp“, cu toate acestea, să cunoască viitorul Hamsik și Sarri.

Căpitanul „probabil“ să rămână în Napoli, De Laurentiis nu cruță chiar el. Într-adevăr, prima în urmă, dar apoi aceasta ridică: „Am fost de 35 de milioane, am oferit 15 sau un jucător care a fost în Europa, iar acum joacă în China (referința este, probabil, Obi Mikel din Tianjin Teda, ed). Am spus în mod clar că, în Italia, ritmurile sunt diferite.

Acum, tot ce pot face pentru Marek este aceasta: cere 30 de milioane până luni, în caz contrar acesta va deveni de 40“. Dar, slovacă s-ar fi decis să rămână motivat, în calitate de căpitan Napoli. Mai ușor decât Sarri în cele din urmă du-te la Chelsea, dar De Laurentiis încă în așteptare pentru apelul de plenipotențiarul Abramovici, Marina Granovskaia.

Președintele cântă „Marina, Marina, Marina“, apoi glose pe Albiol (pentru care Villarreal pare gata să pagara 6 milioane de euro) clauza, care ar putea urma la Londra, fostul antrenor Napoli: „Dar sunteți sigur că Sarri poate merge la Chelsea? Timpul va fi. ” Gianluca Monti © de reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

 

Leave a Reply